21/5/09

Festes de Sant Joan '09


Hola a tots!

Ja tenim damunt les festes de Sant Joan. L'any pasat varen ser bones, però enguany ho seran encara més!

Enguany, volem tornar a repetir els bons moments i estarem els següents dies a la plaça del mercat de Son Servera:

Dia 14 que hi haurà la verbena retro amb els grups JAVALOYAS i LOS 5 DEL ESTE.

Dia 20 que es celebra la Nit de Rock amb els grups DíNAMO, GROLLERS DE SA FACTORIA i LA TROBA KUNG FÚ.

Dia 21 que tendrem Nit de Música electrònica amb DJ'S Locals i DJ ANGEL COSTA.

Dia 23 que es farà la Nit de Revetla amb els grups OASIS, LA LOCA MOTORA i DJ VAN DE SOW.

A més, per la fira tendrem montada una paradeta! També volem repetir una nit divertida com va ser la gimcana que varem fer l'any pasat, així que:

Dia 13 tendrem la paradeta montada i després del pregó i de que els grups WONDERBRÀS, BUTIFANFARRONS, REGAL TRAGELS, BLOC AMB BOMBO i els XEREMIERS del PUIG de sa FONT haguin acabat de tocar per diferents punts del poble, posarem en marxa l'equip de sò i seguirem la festa.

Dia 19 a la plaça de Sant Joan, farem la Gimcana i després hi haurà el tradicional Cant de Gall i concert amb els grups MALHERBA i ALMA SONORA.

Vina amb nosaltres a pasar-to bé i si no és amb nosaltres, participa, i també ho pasaras bé!!!

I si voleu saber més informació, ja sabeu que ens la podeu demanar!!!

Molta festa!!!

13 comentarios:

Anónimo dijo...

Vengaaaaaaaaaaaaaaaaa festaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Això pinta bé , molt bé!! Quatre Mans a tope!!!

Venga gent!!!

M. Bonet

marco dijo...

Es poble és el que fa que això sigui gros de veres, i no fallarem!
Amunt Quatre mans!

Salut

Marco Llull

Anónimo dijo...

Bones, com a serverina que som... he de dir que no són ses festes que a jo m'agraden. Sa nit de rock, esque aquets grups? els coneix algu? per que crec que no.. Amb lo bé que varen estar reincidentes y porretas, o l'any passat celtas cortos..
I sa verbena de dia 23??? no sabeu que es HORRIS són els millors per ses verbenes????
Una festa de dj's????? s'omplirà de xungos son servera perfavor...
i per don dir.. ANEGATS????
avon són??? són les festes des seu poble... esque perdonau però això no són ses millors festes..
per jo.. l'any passat es que molt millor, ni punt de comparació!!!
Amb els pelillos a la mar.. que va estar molt bé..
Crec que no s'han lluit molt per fer ses festes...
Esper equivocarme i que no siguin com me pareixen i que tot hi aixi m'hos ho passem molt bé.

Anónimo dijo...

ses festes baix es meu punt e vista són de lo pitjor d'aquets darrers anys, però tot s'ha de dir se segueix sa tradició de montar cada any unes festes un poquet mes dolentes que l'any anterior, enhorabona als encarregats...
Si voleu l'any que ve me contractau a jo que almenys me coneixera algu.
Grasis per fer cada any un poquet més difícil la tasca de poder divertir-se a Son Servera

Anónimo dijo...

q be quatre mans! un poc de festa no fa mal a ningu. ses festes estan de puta mare per com esta s'economia, son servera no pot dur es "rolling stones" cada any..a mes, es molt facil criticar desde defora.sa festa la feim es serverins, no els grups q toquin.
mos veim a ses festes de Sant Joan 09!

Ina dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Ina dijo...

Como se ha dicho: "sa festa la feim es serverins". Yo he visto actuar grupos muy guay y cuando acababan, tothom se ha ido a su casa. Quiero decir que grupos famosos y caros no dan garantía de pasarlo bien.

Tengo mucha ilusión por fin ver a los famosos Javaloyas y Los 5 del Este.
A uno de los anónimos: Si ni tienes el valor en publicar tu nombre, como te pueden contratar el año que viene?

Au ido - mos verem
Ina

Anónimo dijo...

ehh! teniu tota sa rao! que venguin grups famosos no vol dir que ses festes siguin molt bones, però lo de enguany és estremista! on són es Horrys? on són els pelillos? on és sa festa? tan de dj, a pinxa puc pujar jo també així almenys escoltarem sa música que ens agradi!
De totes maneres un respecte a ses festes de Son Servera que ve Angel Costa (es un crac, o això diu sa seva familia).
Sincerament vegent es panorama, me fan pensar que lo que volen es que m'hos engatem, perque sino encara nose com m'hos o pasarem mínimament bé.
Crec que quan sa gent de fora poble me demani per ses festes de Son Servera diré que enguany no se fan, estic empagaida de dir els grups que venen :S.

Anónimo dijo...

Bones!
Jo crec que encara esteim a temps de fer que venguin els Horris.
Lluis

Anónimo dijo...

Si, es cert que sa festa la fa es poble, pero sa cosa no només queda aqui.. pq si no hi ha festa, es poble, per molt que faci.. no aconseguira res. A més, es tracta de que sigui una festa per diver-tir a tothom i no només als serverins.. i està clar que a n'aquesta festa no vndra ningu!
I me sap greu dir aquestes pobles, pq jo som serverina, pero esq aixo ja fa vergonya!
Si hi havia una minima posibilitat de que eguany quedàs gent per ses festes des seu poble abans que anar mencorca.. jajaa, crec que ja ho tnen més que decidit.
I perfavor, deixau de defensar lo indefensable!

marco dijo...

Veig que es cartell d'enguany ha suscitat polèmica...Venga, jo també diré sa meva:

En primer lloc,i contestant a s'anònima serverina, crec que un dels pilars bàsics per aconseguir que unes festes tenguin un mínim d'èxit, és que hi hagi certa varietat. Aquesta no només hi ha d'esser a una mateixa edició (enguany, per exemple), sinó també en relació a edicions passades. Grups com Pelillos a la mar, Anegats, Horris Kamoi, etc. ja han estat presents en anys anteriors, fet que, deixant de banda la seva la seva qualitat, pot reflectir una manca d'originalitat i espontaneitat.
En segon lloc, crec que un argument com "son grups que no coneix ningú" no és massa sòlid. Aplicar els teus coneixements personals a la voluntat de tot un poble és una mica precipitat. De fet, diria que "La troba Kung Fu" vàren tenir un èxit notable en el seu darrer concert a Capdepera.
En tercer lloc, crec que s'ha de tenir en compte quin és el presupost del que es disposa per contractar uns o altres grups. És evident que els ajuntaments, no tan sols el de Son Servera, tenen moltes dificultats presupostàries (i més en l'àmbit de cultura). Per això péns que és més factible apostar per la varietat musical i no per un únic Super-Grup (com va ser el cas d'M-Clan) que costi entre 30.000 i 40.000 euros; són molts de diners emprats per omplir un temps d'una hora i mitja d'espectacle. Sincerament, jo vaig gaudir com ningú amb aquest grup i m'agradaria veure'n algun de la seva talla, però també entenc la situació econòmica i consider correcte l'aposta que s'ha fet.
Crec en unes festes obertes, amb moltes temàtiques i ambients, i per això agraeixo el fet que es dediqui un espai i un temps a la música electrònica (si a tu no t'agrada ningú t'obliga a anar-hi, al igual que passa amb la gent a qui no li agradaven anegats, per exemple). També m'atreu molt la iniciativa de dia 13; varis grups petits a diversos llocs del poble, amb la possibilitat d'anar gaudint de diferents tipus de música.

Per criticar als encarregats i a l'organització s'ha de saber de quines opcions es disposa; aquí hi entra el presupost, els grups que s'ofereixen, les opcions de contractar una o altre empresa de sò, etc.

Jo estic a favor de les iniciatives d'enguany. Quan hagin passat les festes ja evaluarem si aquest nou modus operandi ha estat encertat o no.

Salut i visca Sant Joan!


Marco

Anónimo dijo...

k toqui també la timbalada Toca2! no els he vist enlloc i son molt bons.. on son????
segur k ningu els ha avisat, sino segur k hi serien...

tof dijo...

tot i que mai demostraria un acord total amb el senyor Llull en públic avuino me queda més remei que mstrarho. Si tots es que criticau ses festes ho feis dient que s'arreglarerien amb es combo Horris + Anegats demostrau a kina alçada està sa vostra idea de festes. Dissabte passat amb un grupet que ni sé que se deien a davora sa plaça de sa pesta a sa parada de 4 mans vaig passar uns dels millors dies de ses festes de sant joan que he passat mai. Bevent i menjant amb sa familia, amics de tota sa vida i vegent a gent que feia molt de temps que no veia i de veres sentint que ses festes, al manco per un dia, han tengut un objectiu: reunirnos a tots els serverins tenguem l'edat que tenguem i fer que tots ens ho passem d'allò més bé.

També vull aprofitar per saludar i felicitar a s'associació 4 mans per sa seva feina desinteressada alhora de colaborar amb el poble.

una abraçada a tots!

Tòfol Bosco