18/6/09

Polèmiques festes de Sant Joan!

En el post anterior, on posavem el programa de festes d'enguany, a l'apartat de comentaris hi van haver moltes crítiques sobre quí ve a tocar o quí no ve.
Nosaltres desde Quatre Mans i entegrants de la comisió de festes volem dir sa nostra!

1- Només 70.000€ davora els 110.000€ de l'any pasat i els 210.000€ de fa 2 anys.

2- 10 dies de festes inclòs els 2 dies de fira.

2- 12.000 habitants a son Servera, imposible que agradin a tothom.

3- No es pot criticar un grup o una activitat si no s'ha sentit o fet mai.

4- S'ha de donar oportunitats a sa gent del poble facin lo que facin.

5- Si participau, segur que vos ho pasareu bé.

6- Si hi ha gent hi ha festa.

Desde Quatre Mans dir-vos que critique les festes, a Quatre Mans, a la comisió de festes, a l'Ajuntament, als grups o a qui sigui, però per favor, almenys esperau que hagin pasat les festes i que hagueu participat en les activitats per poder saber si vos han agradat o no.

Crec que dir-ho abans és menysprear a la gent que ha hanat a les reunions d'organització, que ha pensat grups i activitats per a tots, que ho fan amb tota la ilusió del món i que ho fan sense cobrar un duro.

Per altra banda, dir a tots aquells que critiquen les festes, critiquen als que ho organitzen i als que diven que ells ho farien millor, que tenen la oportunitat de formar part de la comisió de festes a través de Quatre Mans, així podrem fer unes festes que agradin al màxim de gent posible.

Així que lo dit, participau en tot lo que pogueu i segur que vos ho pasareu bé i si no és així criticau tot lo que volgueu, estau en el vostro dret.